Hejhej!

Oj det blir verkligen uppdatering här inte, kanske borde jag stänga ner hela bloggen och öppna upp en ny när jag känner att tiden finns? Det känns verkligen att man blivit en extra i familjen. Man hinner inte med sig själv kan jag lova. Men annars går allt fint, Denice växer så det knakar. Vågen stannade på 4942 gram sist vi var på BVC så hon har mer eller mindre lagt på sig 2 kg, eftersom hon vägde ca 2900 gram när vi åkte hem. Tiden går så oerhört fort, det känns liksom som hon kom igår, fast ändå som hon alltid har funnits här hos oss.
De stora barnen växer också så det knakar, herregud vad stora dom har blivit. Iszabella pratar om en massa saker, och man undra "hur vet du det, hur kan du säga det, hur vet du vad det där är, vi aldrig nämt det" 

Sedan har de även blivit väldigt trotsiga av sig, jösses vad de två bråkar. Satt senast för en timme sedan och kolla hur de betedde sig. Nicole bet Bella, för att hon var nära Denice. Iszabella började gråta, vi sa till Nicole att det inte var okej att göra så. Då bet Nicole sig själv, började gråta och skulle få de till att det var Bella som hade gjort det. 
Iszabella reta Nicole med att Denice var hennes lillasyster, Nicole börja skrika och dom började vifta med fötter och händer mot varandra. Ja, jag säger då de. Syskonkärlek på högnivå ! Haha. Men det är absolut inte okej att bita varandra, eller slå varandra, men de verkar gå in i ena örat och ut genom andra. 
 
Redan nästa månad blir Iszabella 3,5 år. Nicole fyllde 2 år förra månaden och nisan är 2 månader. Ska det gå såhär fort är dom ju snart tonåringar. (och mamma gammal kärring ^^) Haha!
Vi har varit på lite extra besök på bvc med Nisan också, eftersom hon under flera veckors tid varit skrikig efter hon föddes. Dock räckte det med att läkaren kika lite på henne, så försvann det. Så nu är hon som en "normal" bebis igen. Tack och lov! De andra barnen har aldrig betet sig så när de var små, så det blev lite nytt, väldigt frustrerande och det gjorde ont i hjärtat på en, eftersom jag hela tiden trodde hon hade ont någonstans.
 
Lite uppdatering , nu har jag inte mycket mer tid tll de här. 
Jag älskar mig familj så fruktansvärt mycket, det finns inga ord för hur mycket de betyder för mig. Skulle aldrig byta det jag har mot något annat, aldrig aldrig någonsin. Jag är världens lyckligaste mamma/sambo!
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu