Denice en vecka gammal

Idag är hon redan en vecka, tiden får verkligen inte gå så fort. Känns som det var igår jag låg där och krystade (uh dåliga vibbar) haha!
Idag ska vi tillbaka till näl för höftkontrollen, så vi får de gjort. Sedan måste vi ringa och boka tid så vi får skriva på faderskapspapprena också. Gud vad löjligt om man tänker efter, skriva på papper att man är far till ens barn, måste egentligen kännas jätte förnedrande för alla pappor. Ne nu ska jag ge mat till lillatjejen och fortsätta med frukosten . (det tar sin tid när det gäller en själv) :) ha det bra !


Sista och första magbilderna

Magen en timme innan hon kom och magen en dag efter förlossning.
Helt sjukt, och JA jag saknar henne där inne i magis redan, det är lite sorgligt att den är borta. Men skönt för min kropp om inte annat :)


Vi är äntligen hemma!

Det fick bli några extra dagar för mig och Nisan på BB. Hon betedde sig lite märkligt så det ville ha koll på henne samt att hon hade ett infektionsvärde på 20, hon behövde som tur var ingen antibiotikabehandling. Däremot fick hon morfin och Alvedon och det gjorde även ett ultraljud på huvudet för att se om det fanns någon hjärnblödning. Dom skulle också ta ett prov från ryggvätskan? Men hon skrek så fruktansvärt och ville inte vara stilla så det blev inget med de, och dagen efter var hon som en helt ny bebis, inget hysteri utan var jätte lugn men de ville ändå ha koll på henne lite extra med pox. Så det har varit långa dagar, väldigt känsliga dagar för oss . Eftersom de inte kunde sätta fingret på varför hon betedde sig sådär så bildades de värsta bilderna upp i huvudet på mig, att hon skulle ryckas ifrån oss. Fy vad jag har gråtit. Och att inte ha resten av familjen hos oss gjorde det inte lättare, men nu är vi hemma och vi njuter av varje sekund <3


12-05-23

Inatt klockan 01.25 tittade vår tösabit ut, hon vägde 3020 gram och mätte 47 cm.

(eller 3016 gram för att vara exakt, dom avrundade uppåt)

Hon hade bråttom ut lilla Denice, tänkte skriva en kort förlossningsberättelse sedan men vi var inne på förlossningen 00.50 och 01.25 var det klart. Vi mår bra, dock är hon lite väldigt skrikig så läkarna som har varit här idag och kollat över henne men ser inget fel, sedan har det gjorts två infektionsprover, första visa bra och andra har det inte kommit svar på ännu. Hade velat åka hem imorgon men det är kanske lika bra att åka hem på fredag, vi får se efter natten här.
Hon sover så sött här bredvid i sin lilla korg just nu, ska strax lägga henne intill mig och somna gott med näsan på henne. Hon luktar gudomligt!
Saknar mina stora flickor där hemma också, försöker mest fokusera på Denice här för annars saknar jag dom för mycket och blir alldeles för känslig, dessa hormoner..
Uppdaterar när det finns tid.

 


22 maj

Godmorgon ! Här har man precis varit och lämnat barnen, så nu sitter man på balkongen och njuter av en kopp med kaffe. I natt har jag haft riktigt smärtsamma värkar i mage och rygg, fy tusan. Kan ju hoppas att dom gjorde lite nytta. De kommer allt lite emellanåt här fortfarande men inte så som innan. Det är väl bara att se glad ut ändå ;) nu är frågan vad man ska hitta på tills barnen ska hämtas ? Hm , får klura ut något. Ha en bra dag ..


Ingen uppdatering

Spenderat dagen med min underbara familj i detta fina väder idag , nu slänger jag upp en bild på dagens "Loppa" i klänning, och sedan slänger jag mig själv i sängen intill min man. Go'natt.


Vecka 39+3

4 dagar kvar till beräknat! Har dock ställt in mig på lite extra dagar, men det får vara rimligt. Sisådär 4-5 dagar, Max..
Idag testade jag mina jeans (jag är ju så bekväm och går bara i mjukis nu förtiden) och byxorna passade alldeles utmärkt fastän jag gått upp 11 kg, dom gick dessutom att knäppa. (storlek 26/32) kors! Ne jag slänger upp en bild sedan ska jag inta mig plats i soffan, dags för Big Brother.


Godmorgon

Nu har vi precis ätit frukost hela familjen här, och just nu sitter jag ute på balkongen och njuter av solen. Kaffet är på och efter att man piggnat till lite drar vi till lekparken med barnen , kommer dock vara väldigt trött idag. Låg och kollade på the killing i ca 6-7 timmar igår, efter att barnen somnat. Sambon började bli trött, likaså jag. När vi väl la oss tog det inte lång tid innan jag hade en snarkande man bredvid mig ;) Dock kom inte jag till ro alls , var uppe på toa , låg och vände i sängen, försökte lägga mig i soffan men det slutade med att jag la mig i sängen igen, och somnade till slut vid 04 så ja, idag hoppas jag inte på bebis för det har jag inga krafter till.
Igår innan stora tjejen min somnade, så puttade och gosade hon med magis och sa jätte otåligt "kom ut nu Niiiis, kom ut" åh mitt lilla hjärta, hon längtar så efter Denice. En dag är en evighet för henne , om hon bara visste hur snart det är tills hon är här, oavsett om de är idag,imorgon eller i mitten på Juni.
Bella och Nicole kommer bli sånna bra systrar till lilla Denice.


Lekparken


Lördag

Nu säger jag emot min kropp och gör oss iordning för att gå till en lekpark mot stan, efter det går vi förbi hemmakväll och handlar lite lördagsgodis åt flickorna, och vi stora "barn" ska ju självklart också ha lite gott till ikväll.
Kanske man kan få lite värkar efter idag sedan då ?;) om inte annat så har vi massor av avsnitt av "the killing" jag tänker slappa till ikväll, underbart! Älskar verkligen den serien.
Ne nu får vi klä på oss här.


Döda mig långsamt!

Go kväll alla!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, känner bara att jag behöver skriva av mig lite.
Jag har inte gjort något speciellt de senaste, idag har jag mer eller mindre sovit till halv 4 på dagen, då tyckte jag det var dags att få i sig lite i magen. Sambon här tog hand om barnen, så som han för det mesta har gjort de senaste dagarna. Världens underbaraste! Jag uppskattar det enormt. Hade det inte varit för honom hade jag nog hoppat ut genom balkongen förlänge sedan. Ungefär..
Jag är absolut inte den som brukar gnälla, om hur lite sömn jag får för att jag har barn, hur trött jag är osv osv.
Men just nu (som jag har sagt många gånger innan) Så är jag helt slutkörd. Jag har tillome ställt frågan till min sambo om HUR jag ska orka föda barn den dagen det väl ska bli bebis. För SÅ slut i kroppen är jag.
Efter den där getinghändelsen så har jag haft en brinnande smärta i "nedre delen", konstant, så fort jag rör lite på mig. Jag ser bokstavligt talat ut som en pingvin när jag gå för jag vågar inte vika benen, det gör så fruktansvärt ont.
Jag vaknar varje natt, det är lite obehagliga är att klockan står alltid på 04 då jag vaknar till och känner mig pigg och inte kan komma till ro, med förvärkar. Det är mysko !
Näe men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kommer finnas så mycket mer att skriva om sedan.
Det är 6 dagar kvar till beräknat, och när den här lilla tösen har kommit ska jag iallafall klura ut något roligt äventyr, som vi får hitta på med våra älskade barn. Direkt när vi kommer hem från BB kommer jag iallafall vara ute och springa dom helt slut varje dag. Jag ser verkligen fram emot det, då jag knappt kan lyfta upp dom längre.
Mina älskade underbara flickor, jag älskar er!!!!!
Här har vi en nyfödd Nicole !

Tävla !






"
Jag tävlar hos Monia - mamma till Tuvalie om fantastiska goodiebags till ett värde av 15 537 kr, 
här är alla sponsorer som gjort denna tävling möjlig:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se
www.etthundrakronor.se
www.lookibooki.se
www.nallebudet.se
www.klappi.se
www.k-m.se
www.brilliantsmile.se
www.ecigg.nu
www.onlinedesign.se
www.milleme.se
www.supply.se
www.kramdjursbutiken.se
www.smartasaker.se
www.pino.se
www.barnmatsburken.se
www.billigaboken.se
www.4mom.se
www.beely.se
www.mammafint.se
www.annaform.se
www.phaxswimwear.se
www.fitnessbutiken.se
www.hejbaby.se
www.bezzerwizzer.se
www.damnheels.nu
www.tefrossa.se
www.lockig.nu
www.svensktkosttillskott.se
www.tampongshopen.se
www.vedalila.se
www.lillabebben.se
www.swebaby.se
www.5smaapor.se
www.oliviaoscar.com
www.freshmilk.se
www.lealux.se
www.bra-barnklader.se
www.seagullonline.se
www.thepinkchili.com
www.yourvismawebsite.com/gemina-arts
www.hakanssonskin.com
www.myheart.se
www.barnkalaset.se
www.skal-man.se
www.glimraforlag.se
www.marjoe.se
www.miinto.se
www.donkendesigns.se
www.jbutiken.se
www.krusell.se
www.gniztra.com
www.rockadudes.com
www.piggabarn.se
www.kostkoll.se
www.hazedesign.shop.textalk.se
www.rosenserien.se
www.suzza.se
www.cadora.fi
www.bibilo.se
www.oopsienelly.blogspot.com
www.facebook.com/profile.php?id=656305676
www.myza.se

Tävla HÄR du också!
"

Vecka 40

Idag går vi in i vecka 40, 39+0
En vecka kvar, men förlossningen känns längre bort än så, trots mina onda smärtor sedan igår.
Jag har nog änna gett upp hoppet om att det någonsin komma en bebis här, lägger tankarna åt sidan lite.
Här är en bild från idag, med en enorm sammandragning (som kommer hela tiden)


Getinghelvete

Hejsvejs! Dagen började inte så bra här vill jag lova, jag blev offer för en geting, som vägrade sluta surra mig bak i nacken när jag var påväg hem från dagmamman. Av ren reflex började jag springa , kom ju dock inte så långt för det bokstavligt talat brann mellan benen på mig, grät nästan så ooooont det gjorde. Efter denna händelse känns det för varje liten rörelse jag gör med benen och klotet känns nu ännu längre ner och skaver ännu mer. Har en konstigt brännande känsla emellanåt när hon trycker nedåt. Fyfan ge mig kraft, jag orkar inte med detta !!!! Just nu har vi tvättid och min älskade sambo erbjöd sig att ta den men envis som jag är vill jag göra det själv, trots min handikappade "nederdel" ^^
jaja här kommer en bild från igår, en sammandragen liten Denice.


Min ängel

 

9 dagar kvar till dagen D!
Men jag börjat tro på att denna lilla tös inte tänker komma förrens efter den 24e. Här är pluttan i vecka 38+3 .
Alltså för två dagar sedan <3
Igår vann jag även dessa underbara virkade "converse", passar utmärkt på bebis och även som lite prydnad i rummet. Vad tycks ?

 

 

 

 

mzetterblad.blogg.se - 2 Maj 2950 gram och 49 cm
Storasyster Bella - 3 Maj (pekade i kalendern och sa "Bebis Niiis")
Emma - 7:e/8:e Maj 3200 gram och 49 cm
sentimentssss.blogg.se - 10 Maj +3200 gram och 49 cm
Endenise.se - 11 Maj 3150 gram och 48 cm
Farmorn - 12 Maj 3025 gram och 49 cm
Carina - 13 Maj 3155 gram och 50 cm
Jennie - 15 Maj 2840 gram och 47 cm
Angelica W - 16 Maj 2990 gram och 49 cm
Minna - 16 Maj 3230 gram och 51 cm
Mormorn - 18 Maj ca 3100 gram och 49 cm
Pappan - 18:e/19:e Maj 2961 gram och 48,5 cm
Min bror - 20:e/21:e Maj 3200 gram och 49cm
Joys - 21 Maj 2920 gram och 48 cm
Jag - 21 Maj ca 2800 gram och 47cm
moniasundgrenjansson.blogg.se - 22 Maj 3655 gram och 51 cm

 

 


Barnen är hemma

Idag är barnen hemma för det hade kört ihop sig för dagmamman..
Nicole hörde vi första gången vid 06 imorse, dumma fasoner du börjat med !
Så det blir nog tidig vila för henne och dessutom en grinig tjej idag.
Så vad ska man hitta på med dessa busar då? Jag känner egentligen inte för att bara sitta här, eller sällskap hade ju inte skadat ..
Ja vi får se vad som sker ..


Inte samma effekt som sist !

När jag använde ricinolja med Bella gav den inte någon kraftig effekt om man säger så , tog den på dagen och på natten/morgonen satte de igång ..
Det behöver inte berott på den, men de jag tänkte komma till var att denna gången gjorde oljan mig SÅ dålig. Jag gick och la mig vid 22 tiden igår kväll, för jag mådde allmänt dålig och hade lite ont i magen . Direkt när jag gick och la mig fick jag ännu ondare längst ner i magen, och i ryggslutet men nu strömma sig även smärtan mot varandra från magen och bak , och tvärtom. (svårt att förklara) men känner igen värkarna från när förlossningen med Bella, dock visste jag att det inte var några riktiga eftersom jag inte kände av några toppar, men magen var stenhård och släppte aldrig , har nog gått på toaletten 10 gånger i natt så lär nog inte bli någon nr2 på en vecka nu (haha ursäkta infon) Så hela natten har jag mer eller mindre haft kraftiga värkar och sprungit upp och ner. När jag vaknade kom fortfarande värkarna lite grann , märkte för någon timma sedan att mer av proppen gått , och det kom bara mer och mer och mer .. Hur mycket äckelpäckel ska det behöva komma??? Och direkt efter att jag märkt mer av den fick jag ytterligare ett par värkar . Nu är allt lugnt , tack och lov. Känner att jag behöver ha lite paus, detta är då värre än en förlossning. Hade aldrig såhär med Bella , då kom värkarna då det satte igång . Nicole kom ju med snitt i vecka 36+6 så jag har ju inget annat att jämföra med. Men en graviditet behöver ju inte vara lik den andra, men nu är jag helt slut så låt det snart bli dags <3


Ricinolja och hallonbladste

Det får bli mina testmetoder när det gäller att försöka få ut den envisa damen. (och färdknäppen då) ;)
Att springa i trappor osv tänker jag inte ta och göra med min kropp, mitt bäcken klarar inte det ..
Nu får alla ha sina åsikter när det gäller oljan men den tog jag även ett par timmar innan värkarna starta med vår största dotter och på nätet står det att inga negativa effekter har påvisats på mödrar eller foster så det kan nu isåfall hålla för er själva , jag har min egna åsikt !! Så nu tänker jag ta mig första dos , det smakar då inte bra .. Känner redan hur jag vill kräkas när jag tänker på den oljiga konsistensen , Uh!


Lördag

Godmorgon ! Här har hela familjen varit vakna ett tag, jag har hunnit vika kläder, badat barnen och bäddat sängen, sambon gjorde god frukost så nu sitter jag och njuter av lite te :)
Känner mig dock väldigt trött idag, hela kvällen igår hade jag sånna förvärkar, och en väldans molande värk i ryggslutet samt märkte jag lite mer av proppen och ytterst ytterst lite blod, men inget hopp om att något ska ske här, jag känner lilla loppan vid de här laget nu och hon vill bara vara lite busig. Kommer väl gå över två veckor istället. ;) Ja det är bara att stå ut med alla krämpor! Vad ska man hitta på idag tro? Får nog ta en promenad med barnen om ett par timmar, och köpa lite gott gott på hemmakväll. Annars hade jag gärna velat vara barnfri idag, bara ligga i sängen och kolla film och ladda batterierna men nääe..
Idag är det iallafall 12 dagar kvar tills den beräknade dagen , om man ändå bara visste när hon hade tänkt komma , hade känts mycket bättre ! Ne nu ska jag fortsätta dricka mitt te och mysa med min familj <3 ha en bra lördag.


Humörsvängningar som heter duga!

Go'kväll ! Här har det varit en väldigt regnig och tråkig dag ..Jag har inte alls vart på topp, har ena stunden känt mig helt okej till att sedan känna att allt är skit! Mitt humör är som en berg och dalbana, från att skratta till att vara jätte dryg och sur (mot sambon, han får ta all skit) stackars min underbara. Jag vill inte att ta ut mitt humör på någon, framförallt inte honom . Men det börjar gå för långt nu, inte bara att man har ständig smärta i bäckenet och ljumskarna utan nu får man inte sova längre, jag vaknar upp minst en gång i timmen, ligger och vänder mig ett antal gånger i sängen, måste hela tiden gå på toaletten, dock kommer det bara två tre droppar men efter fem minuter känner jag att jag måste på toaletten igen. Kan jag sova så vaknar jag ändå upp av menssmärta och måste upp och sätta mig för att det inte går att ligga still. Ne fy, och denna envisa lilla tös verkar inte vilja lämna magen än på ett tag. Tänker inte börja testa olika metoder för att få igång det heller för då blir man bara knäpp över att det inte fungerar .. Kanske ska strejka alla sötsaker, kanske är det hon trivs med där inne. Hmm busfia ...
Näe det kommer ju när det kommer man får något som är värt varenda liten smärta men vi gravida FÅR också gnälla emellanåt. Iallafall , igår fick jag hem ett litet klädpaket till Denice. Så himla nöjd, pyjamasen åkte ner i BB väskan med en gång :)


Vecka 39 (38+0)

Godmorgon !

Igår var vi ju på mvc som jag skrev senast, och jag hade inte tokfel i mina gissningar. Såhär såg det ut:
SF: sist 33cm nu 34cm
Vikt: sist 59,1 nu 59,5
Fl: sist 144 slag nu 144/148 slag
Och fosterläget var fixerat som sist.

Lilla skruttan, idag är det bara två veckor kvar tills den beräknade dagen. Jag räknar numera i dagar för det känns på något sätt lite närmare ^^ Så alltså 14 dagar kvar idag.
Nästa gång jag ska till mvc är på den beräknade dagen, jag sa att jag ville ha så nära bf som möjligt för skulle man nu hinna dit den dagen så kanske man inte hinner dit till nästa tid, ganska smart tänkt tyckte barnmorskan. Men jag hoppas så innerligt att det inte blir något besök den 24 maj för då vill jag hellre redan snosa min underbara docka. Men vi får se vad som händer med det, denna lilla tjej verkar vara något så otroligt envis av sig, vägrar verkligen komma ut.
Men det är väl positivt att hon trivs i sin mammas mage iallafall.
Här kommer en bild från idag, goa morgonmagis ..
Påvägen hem från dagmamman nyss fick jag en sådan kraftig sammandragning som hette duga, och som inte ville avta, utan bara blev starkare. Hoppas på lite mer smärta!



Tävla!

¤ Tävling! Vinn presentkort hos prylgrossen.se


Hos Prylgrossen hittar du alla möjliga prylar för både nytta och nöje! Nu kan du tävla om ett presentkort att handla för 250 kr inne hos www.prylgrossen.se


"Jag tävlar hos Monia om ett presentkort värde 250 kr hos prylgrossen. Tävla HÄR du med!"

Pumpa bröstmjölk !

Det har jag precis suttit och gjort .. Till en början slängde jag ut allt (får ut ca 40ml på båda) men det känns ju så himla dumt att slänga om man nu skulle ha problem längre fram, då finns det ju ändå . Tänker även på de för tidigt födda barnen på näl, deras frys är mer eller mindre tom på mjölk , och även fast jag inte kan ge de lilla jag har fått hittills så känns det så dum att bara slänga de i slasken när de är i sånt behov där uppe. Men det spar vi till lilltjejen. :)
Jag har precis lämnat mina skruttisar , så är nu hemma igen, kaffet är klart och om ett tag tänkte jag göra ett litet röj här. Har en väldigt molande värk nertill som strömmar försiktigt runt höfterna och ner vid ryggslutet, men ta bara och öööööka i smärta, tack .. Så jag får föda någon gång. Ska även till mvc sedan. Såhär tror tjockismamman det ser ut idag;
Sf då 33 cm / gissar nu på 34 cm
Vikt då 59,1 / gissar nu på 60,5 kg
Fl 144 slag / gissar runt 140/144 slag
Fosterläge var fixerat sist så det lär det ju vara nu också :)

Det är alltid lika kul att vandra till mvc och få lyssna på tösabiten och framförallt se hur mycket man går upp, skulle gärna vilja kunna lägga på mig så mycket som 20kg men det är för svårt . Är ändå ganska nöjd med min viktuppgång hittills så vi får se vad vågen säger idag. Nu ska jag njuta av mitt kaffe, ha en bra onsdag alla !

Här är en bild på Bella från förut när vi skulle gå till dagmamman


Ögonmottagningen med Nicole

Idag var vi ju som sagt på ögon med Nicole. Ganska så surt att behöva åka ända till Uddevalla för att sedan sitta med henne i ett rum i 10 min för att sedan åka hem igen, dessutom fick hon plågas nästan hela vägen hem då hon är jätte åksjuk och spyr . :/ Det vi kom fram till idag var, att fortsätta med ögonlapp trots att det inte går så jätte bra då hon gärna drar av dom , de ska egentligen vara på 1 tim/dag men hon tyckte att även fast det bara blir en liten stund så är det iallafall något. Vi ska tillbaka i augusti igen, får vi vad vi kommer fram till då, en OP kanske vore något ändå? Men vi har inte pratat så mycket kring det mer än att det är ett alternativ senare , men när och hur den görs har jag ingen aning om.
Här är lilla stumpan helt utslagen efter att ha spytt en massa banan


Fruktansvärd natt

Godmorgon ! Sitter här i soffan med mina älskade trollongar , dricker te och kollar på barnprogram .
Idag är de hemma från dagmamman för vi ska iväg till ögonmottagningen i Uddevalla med Nicole idag, och jag vill gärna inte lämna Iszabella ensam , det känns så dumt och elakt, fastän hon säkerligen inte hade brytt sig om hennes lillasyster var där eller inte.
Vi får se vart denna dag slutar , jag har varit vaken en del i natt, igen med värkar. Så jag har legat och vridit på mig en del, känner mig ännu en morgon helt öm nere vid buken . :/ så idag blir det nog lite vila på dagen här ! Förhoppningsvis är detta över innan veckans slut, kanske Tillome efter imorgon men man ska aldrig ta ut något i förskott ... Ni får ha en underbar tisdag, alla !


18 dagar kvar !

Uppdatering utan bebis utanför magen . Hon gottar sig för fullt inne i magis ^^
Det var ganska lugnt här igår, några SD man inte kände av , men annars har jag haft molande smärta till och från , känns ju dock inte onödigt att ha de heller eftersom att man vet att de ändå gör en liten påverkan och är ett steg närmare den stora dagen (när den nu kommer). Kan berätta något som jag upplevde igår, som var väldigt obehagligt. Hon har ju sedan flera veckor tillbaka legat och tryckt nedåt och ibland känns de änna precis vid tappen , men igår satt jag i soffan och nästan flög upp när hon tryckte med huvudet för det kändes bokstavligt talat som hon var precis vid "öppningen" och påväg ut , så jag gick på toaletten och vågade knappt göra nr 1 utan att jag höll händerna för , kändes som hon skulle åka ut ner i toaletten . Annars har det varit rätt tråkigt väder , Bella var inte hemma natten till igår och kom hem ganska sent igår kväll så vi var ute en snabb sväng med Nicole annars har vi bara myst hemma. Nu verkar solen komma tillbaka så om vädret tillåter ska vi ut och leka massvis. Jag har fått lite krafter tillbaka , konstigt nog. Min kropp blir ju bara värre men jag försöker allt jag kan för att ha krafter, mina älskade barn behöver ju det . På torsdag firar även jag och sambon 4 år :) , så kanske Denice vill titta ut då? Ja det återstår o se ! Nu är det 18 dagar kvar enligt ruls beräkningar , så alltså om 4-32 dagar kan allt ske om man ska räkna +/- två veckor. Tänkte visa en bild på lilltjejens vagn , som vi har haft hemma i ett antal veckor nu. En Emmaljunga Nitro city i färgen Capri Black .. Här är den


Dag fyra

Då var det redan fjärde maj, och fortfarande har inget mer hänt efter att S gick, eller jag har ju vaknat varje natt sedans dess med kraftiga smärtor i magen, och nu idag har jag även haft "menssmärta", som även orsakat ett par toalettbesök. Ehmehm .. Ja det sägs ju att kroppen tömmer sig innan så vi kan väl hålla en tumma ;) Haha!
Jag har iallafall känt mig lite piggare de två senaste dagarna. Igår efter att jag lämnat barnen hos dagmamman satt jag på balkongen, nästan fram till de att töserna skulle hämtas igen. Solen kändes ju inte så stark men det fick jag bevis om efteråt, har ju bränt mig en hel del. Ajaj!
Igår var en sådan dag man bara kunde känna glädje, så jag vandrade glatt iväg till dagmamman, hämtade mina busisar och efter det gick vi och köpte glass innan vi skulle möta pappsen.
Vår lilla Bella har blivit så stor, och hon fick välja sin egna glass för första gången, vilken hon ville. Bara en sån sak får en att le inombords. Hon vald en Calippo Shots, jag och Nicole smaska på varsin sandwich :)
Idag ville vädret inte vara lika fint, hade ju planerat att sätta mig utanför på gräset med lite fika. Får se om vi kanske gör det ändå, pappan här kommer alldeles strax. Skulle ju dock helst velat spendera dagen på Förlossningen men det kan jag ju "se mig i röven efter" som sambon säger. ;) Nu ska jag ta mig en kopp te, kanske göra mig iordning också vore en bra ide. Ha en bra fredag alla!
Nu stryks även andra gissningen på Listan , fortsätt gissa för än är det inte försent !

Jag vill vara där nu !

(Känsliga läsare bör inte läsa)
Det känns som jag har stått och trampat på samma plats i en evighet nu, det verkar ändå hända saker med min kropp men lilla Denice verkar trivas så himla bra i mammas mage så det finns inte så mycket att göra.
Natten till igår började ju slemmis gå, så fort jag var på toaletten och torkade mig så kom det. Och det fanns även i trosorna hela tiden. När jag sedan var på toaletten igår, blir det automatiskt att man kollar på pappret, men denna gången kollade jag även ner i toaletten och det var bokstavligt talat en tråd rakt ner i toaletten av tjockt slem. Fy ! Jag vill så gärna att det ska sätta igång, hade ju inte hoppats på något men jag blev nog ändå lite för glad och ivrig och vill ha henne här, och det nu ! Har haft lite molande värk, och i natt vaknade jag upp hastigt av något som kan jämnföras med eftervärkar, jag fick sån kraftig smärta nere i buken/ menssmärta ungefär.. så jag fick gå upp för det gick inte ligga still. Kan inte bara vattnet gå ? Eller kan jag inte bara få dessa jävla hemska värkar ? Jag orkar inte vänta mer nu .
Idag går vi in i vecka 38 , alltså 37+0 . Och det kan liksom dröja 5 veckor till om det så är, och bara tanken får mig att må dåligt. Jag kommer inte ens orka gå till mitt beräknade datum. Så snälla lilla Denice, gör mamma en tjänst och kom ut nu, du är färdigbakad och jag vill snosa på dig ! Jag vill kunna gå utan att det gör ont, kunna sova utan att behöva vända mig 50.000 gånger för att höfterna tar stryk. Kunna röra mig utan att magen blir som en sten. Och dina systrar väntar även ivrigt här..
Så snälla, kom nu !!!

Ett liv utan dig finns inte på kartan

K ä r l e k



Uppdatering; Gissa Denices ankomst!

Jag tänkte man kunde dra igång "Gissa när Denice anländer"
Nu är det bara 21 dagar kvar enligt rutinultraljudets beräkningar.
Här är lite olika datum när det gäller Bf och att det är en flicka vet vi ju, så gissa på ! :)
mzetterblad.blogg.se - 2 Maj 2950 gram och 49 cm
Storasyster Bella - 3 Maj (pekade i kalendern och sa "Bebis Niiis")
Emma - 7:e/8:e Maj 3200 gram och 49 cm
sentimentssss.blogg.se - 10 Maj +3200 gram och 49 cm
Endenise.se - 11 Maj 3150 gram och 48 cm
Farmorn - 12 Maj 3025 gram och 49 cm
Carina - 13 Maj 3155 gram och 50 cm
Jennie - 15 Maj 2840 gram och 47 cm
Angelica W - 16 Maj 2990 gram och 49 cm
Minna - 16 Maj 3230 gram och 51 cm
Mormorn - 18 Maj ca 3100 gram och 49 cm
Pappan - 18:e/19:e Maj 2961 gram och 48,5 cm
Min bror - 20:e/21:e Maj 3200 gram och 49cm
Joys - 21 Maj 2920 gram och 48 cm
Jag - 21 Maj ca 2800 gram och 47cm
moniasundgrenjansson.blogg.se - 22 Maj 3655 gram och 51 cm

Uppdatering och bingo

Lite nytt om läget här - MER av slemproppen har gått , uuuh säger jag bara. Dock vill jag inte förvänta mig något , blir bara så besviken eftersom att jag så gärna vill ligga där på förlossningen och andas lustgas just nu. Men lite glad får man väl lov att bli, eftersom att det är ett gott tecken på att något faktiskt börja närma sig :) . Just nu är jag på bilbingo , det är ju så himla mysigt och kul och vi har faktiskt vunnit. Hela 500:- :) Ne nu ska jag ta lite fika och njuta av livet . Puuuuusss hej!


Påväg hem

Jag har precis vart iväg och lämnat barnen hos dagmamman , efter det tog tjockismamman en sväng in på Ritz konditori ! Jag väntar faktiskt kaffesällskap om en stund , och jag ska få snosa bebis hihi.
En uppdatering från i natt , det har kommit slem,slem och åter slem men jag vågar inte hoppas på något. Blir bara besviken ! Ne nu ska jag ta av mig ytterkläderna . Ha en bra dag alla ..

 


Denices månad är kommen !

Då var det äntligen Majmånad ! :)
Och förhoppningsvis blir vår lilla Denice majbarn och inte junibarn. Men jag och barnmorskan min har redan gjort en kompromiss angående en sak, och när jag ska dit igen tänkte jag försöka få med henne på en sak om det nu är så att Denice vägrar lämna magen innan utsatt tid. Jag klarar inte detta mer känner jag, börjar gå in i en deprission tror jag, min kropp har sagt ifrån för länge sedan, redan i vecka 33 kände jag mig redan i slutspurten så min kropp är på övertid för länge sedan. Men vi får se vart det slutar !
Jag behöver inte göra någon uppdatering om vad som skett här, utan det är de gamla vanliga. Sovit nästan hela dagen. Imorgon ska barnen till dagmamman och det ska bli riktigt skönt, inte för mig såsätt men för dom. Dom behöver få komma och leka med andra barn, jag är ju inte så underhållande. Så jag ska försöka samla på mig all kraft jag bara kan imorgon, och om vädret är lika fint som idag tänkte jag vi kunde stanna till vid lekparken med fika så de får leka av sig ännu mera.
Nu får ni även passa på att gissa när tösabiten anländer, det gör ni här. Imorgon stryks första gissningen.
marie, jag önska du hade rätt men tyvärr måste jag göra dig liiite besviken för jag tror inte det blir bebis imorgon ^^
Här kommer även en bild på lilla Alyssa jag lovade igår, visst är hon underbar. Puttenuttit.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu