Lovely

mina nya bikini jag hämta ut idag, har nog aldrig trivts så mycket i en bikini som jag gör i denna :)

Kommentarer
Postat av: Linda

riktigt snygg! och vilken kropp du har! sjukt, syns inte ett spår att du fött barn hörre du fröken ;)

2011-07-11 @ 07:22:32
URL: http://melly.blogg.se/
Postat av: Linda

haha jaså inte?? jag tycker inte det syns det minsta att du fått barn :O :)

hehe ja jag börjar väl komma i form lite :) jag är nöjd nu ;) ajjemen för snart 3 veckor sedan. hahaha jaså vill du också skaffa tuttar eller ja större tuttar :P

2011-07-11 @ 19:41:20
URL: http://melly.blogg.se/
Postat av: Linda

hehe ja dom ser inte så himla roliga ut efter graviditet o så :/ jasså , alla de sakerna? tror du verkligen de behövs? va har du för kup storlek nu? för att om du förstorar brösten så kanske vårtgårdarna passar dina större bröst utan att för minska dem? och lyft är inte säkert du behöver heller..jag tyckte mina hängde massor men tydligen så gjorde dom inte alls det utan det såg bara så ut för att de tappat volymen och vårtgårdarna mm "ramlar ner" en bit. nu synns det inte alls att brösten vart hängiga på mig utan dom sitter som en smäck. nej jag var väldigt noga med att påpeka att jag vill ha en fin hylla men inte så det ser onormalt ut på något sett. de ska se ut som om de lika väl kunde vara mina storleks mässigt sen självklart kan folk gissa sig till att det är silikon när jag har bikini med tanke på formen och att de inte hänger något men det struntar jag i, de går ju inte komma ifrån när det faktiskt är silikon haha. jag gjorde det på carlanderska sjukhuset i göteborg hos clas lossing. det kostade 40.000:- hos honom o i det ingår operationen,övernattning på sjukhuset 1 natt, återbesök efter 1 vecka + tejp till snitten under brösten, återbesök efter 6 månader. sedan OM något skulle bli fel med brösten som har med operationen o göra så står clas lossing för det och man får en ny operation kostandsfritt. sedan har du livstid på inplantaten också så skulle de spricka så står företaget som tillverkar dem för en ny operation. hehe nej jag godkänner inte de kommenatrerna på bloggen eftersom jag inte vill att alla ska veta vad jag gjort..finns så många moraltanter i denna värld så då skulle jag allt få höra hur jäkla ytlig jag är osv ;)

2011-07-11 @ 21:13:40
URL: http://melly.blogg.se/
Postat av: Linda

hehehe ja man får kolla några extra gånger för att se vad man verkigen har ;) fniss



ja alltså läkarna vet ju va dom pratar om och kommer ju säga va de tycker o tänker :) hehe. ja clas lossing som jag gjorde min OP hos har hemsidan: http://www.lossingplastik.com/ där kan du läsa om honom o hans verksamhet osv. han gör dock bara ett vist ingrepp o det är bröstförstoring bakom bröstmuskeln och använder enbart runda gelehallon högprofil eftersom han anser att det är det som är snyggast. det var ju det jag ville ha så därför valde jag honom eftersom han jobbat med detta i över 25 år typ. Men om du vill göra något annat ingrepp än det han gör så finns det 2 stycken plastikkirurger till på carlanderska sjukhuset i gbg. http://www.carlanderska.se/Content.aspx?PageID=17517&PageTypeID=3 där till höger står namnet på de 2 andra + clas med info om dem och telenummer om du klickar på namnen :) så det är ju bra att slå en pling dit o fråga de du undrar. dom är superbra på carlanderska! känns knappt som ett sjukhus och personalen över lag är underbar! märkt så väl att det är ett privat sjukhus och inte Näl o liknande :)

2011-07-12 @ 08:12:36
URL: http://melly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu